RÓLUNK

Mit kínálunk webshopunkban?

A kameracentrum.com Magyarország egyik kiemelkedő biztonságtechnikai cégének webáruházaként, vagyonvédelmi eszközök széles választékát kínálja leendő ügyfelei részére. Törekszünk arra, hogy folyamatosan bővülő kínálatunkkal minden vásárlónk számára a lehető legkedvezőbb árakkal és feltételekkel a tőlünk telhető legkényelmesebb szolgáltatásokkal nyújtsuk termékeinket. Az újdonságokat és technológiákat elérhetővé tegyük a legrövidebb időn belül vevőink számára.

Miért érdemes a Kameracentrum.com webáruházat választani?

A webshopban található biztonságtechnikai eszközök és egyéb kiegészítők sok éves tapasztalatokra hagyatkozva kerültek kiválasztásra. Ezzel is biztosítva, hogy internetes áruházunkban csak olyan termékek szerepeljenek, amelyek nem csak árban, de minőségben is azt nyújtják az ügyfelek számára, amit elvárnak. Mindig törekszünk egy kicsit többet adni. Így egyszerű és gyors böngészést, valamint kényelmes, sokoldalú vásárlást (változatos fizetési és átvételi mód között lehet választani) tettünk lehetővé. Hozzánk mindig érdemes lesz benézni, hiszen a legújabb termékek és számtalan kedvezmények várnak nap, mint nap!

Nem csak bizonyos gyártók termékeit forgalmazzuk, minden nagyobb és ismert minőségi termék megtalálható webáruházunkban.

Jövőbeni sikerünket egyrészt azzal szeretnénk elérni, hogy szigorúan odafigyelünk árpolitikánkra, melynek lényege, hogy a piacon jelenlévő hasonló webshopok azonos szolgáltatást kínáló termékeinél kedvezőbb árakat biztosítsuk oldalunkon.

Ezért naponta figyeljük a piacot, és ha szükséges naprakészen változtatjuk termékeink vételárát, amellyel a legkedvezőbb árat adjuk leendő vásárlóinknak.

A termékek majd 100%-a állandó raktár készleten van, ezért azonnal megvásárolhatóak üzletünkben, vagy legfeljebb 3 munkanapon belül szállítással átvehetőek. Amennyiben valamelyik termékre mégis várni kell, úgy abban az esetben nyomon követhető a termék beszerzésének állapota honlapunkon.

Webáruházunkban található termékeinket irodánkban, hétköznaponként munkaidőben személyesen is megtekintheti és élőben kipróbálhatja! Ezzel is segítséget szeretnénk nyújtani, hogy a megfelelő döntést hozza biztonsága érdekében.

Jó böngészést és vásárlást kívánunk minden kedves látogatónknak!

KameraCentrum.com
munkatársai

Térkép

1141 Bp., Cinkotai út 97/b.

Útvonalterv az üzlethez