Szállítási információk

Nem csak a kereséssel és a vásárlással szeretnénk Önnek pénzt és időt spórolni, hanem a szállítással is!Nem kell feleslegesen utaznia, mert a webáruházunkban megrendelt termékeket házhoz is szállítjuk Önnek. De természetesen telephelyünkön személyesen is átveheti megrendelt csomagját díjtalanul!
A webáruházban leadott megrendeléseket beérkezési sorrendben teljesítjük. A kiszállítás előtt mindig egyeztetés szükséges, ezért csak azokat a megrendeléseket tudjuk vállalni, ahol valós telefonos elérhetőséget kapunk!

Átvételi és szállítási lehetőségek

Személyes átvétel telephelyünkön – INGYENES!

A megrendelt termékeket telephelyünkön személyesen is átveheti, melyet a megrendelés leadásával egy időben előre jelezni szükséges. Ebben az esetben a megrendelés feldolgozása után e-mailben, vagy telefonon értesítjük a termék átvételi időpontjáról. Az értesítés kézhezvételétől számított 5 napon belül van lehetőség csomagjának átvételére. A megrendelés átvételéhez szükséges bemutatnia a rendelés visszaigazolását, illetve az átvételi értesítést. Továbbá valamilyen, közigazgatási hatóság által kiállított, érvényes fényképes azonosító okmányt (pl. útlevél, személyi igazolvány, vagy jogosítvány). Személyes átvétel esetén a megrendelés vételárának kifizetése történhet készpénzben, vagy előre utalással az OTP Banknál vezetett számlaszámra: 11715007-20435947 (ebben az esetben az áru átvétele a számlán megjelölt összeg megérkezése után vehető csak át).

Amenyiben nem veszi át megrendelését az átvételi értesítő kézhezvételétől számított 10 napon belül, a Kameracentrum Webáruház fenntartja a jogot, hogy a szerződéstől elálljon. Ilyenkor az esetlegesen kifizetett vételárról megfelelő összegű jóváírást kap – eltérő megállapodás hiányában – az eredeti fizetés formájában.

Házhoz szállítás

A kameracentrum.com webáruház az ügyfelei kényelme érdekében nem csak Magyarország területén, hanem a környező országokba is biztosítja a postai csomagos házhoz szállítást. Ehhez nincs másra szükség, mindössze a rendelés folyamán megadni a szállítási címet. Ha ezt az opciót igénybe kívánja venni azt a Pénztár menüponton belül a Szállítási módnál teheti meg. A kiszállítás munkanapokon, 8-16 óra között, a webáruházunkban megjelölt vagy telefonon egyeztetett munkanapon történik, a termék raktári állapotának függvényében. Házhoz szállítás esetén telefonos egyeztetés mindenképp szükséges. A megrendelés rendszerünkben történő feldolgozása után a megadott telefonszámon felvesszük a kapcsolatot. Amennyiben hibás a telefonszám, és nem lehetséges a kapcsolatfelvétel, úgy a megrendelt csomagot nem áll módunkban kézbesíteni!

A hétköznap 14.00 óráig leadott raktáron lévő terméknél történő megrendelés esetén akár 2 munkanapon belül megérkezhet a csomag. Az áruházban leadott megrendeléseket 5 napig tudjuk tartani, ezután az át nem vett termékek megrendelését töröljük a rendszerünkből.

Termékek raktár állapota szerinti szállítás idő

Raktáron: ebben az esetben a megrendelt termék beszállítói raktáron van, így személyes átvétel esetén 1 munkanapon belül átvehető, vagy házhoz szállítással 2 munkanapon belül kézbesítésre kerül.

Rendelésre: a termék a gyártótól kerül beszerzésre a vevő megrendelése alapján, átvételi lehetőség vagy kézbesítés ebben az esetben elérheti a 4 hetet.

Szállítási díjak

Magyarország területén

0 – 50.000 Ft-ig:

25 kg-ig: 1 990 Ft

50.000 Ft felett: DÍJTALAN

Utánvét díja

50 000 Ft-ig: 127 Ft

Magyarországon kívül

Házhoz szállítást kizárólag csak előre egyeztetett rendelés esetén tudunk biztosítani! Ebben az esetben a mindenkori érvényes postai díjszabás szerinti díj számítódik fel.

A szállítás költsége a részletes számlán feltüntetésre kerül. Amennyiben külföldre történő vásárlás esetén közösségi adószámmal rendelkezik és azt a rendelés esetén megadja, úgy a termék Áfa értékét nem számoljuk fel.

Fontos, hogy a csomag tartalmát az átvételt követően még a futár jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni! Reklamációt csak abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés tényét a futár jelenlétében írásos formában jegyzőkönyvben rögzítik.